Høstmarked med cool kulørt kål og rødbeder med kant

Høst 006

Høsten er snart i hus, og snart på bord
Kom til økologisk høstmarked og væk dine sanser med cool kulørte kål og rødbeder med en skarp kant

CuisineK og Olivia står i det arbejdende salatværksted på Sørisgaards Høstmarked på søndag den 1. september, hvor du kan få vækket dine sanser med smagsprøver på blandt andet cool kulørt kålsalat i flere farver med mormor dressing der er jazzet op med hvidløg, nye rødbeder iført Dijon-vinaigrette dressing. Kom og smag på, smag til, og få en snak om de fantastiske grøntsager der lige nu og her høstes hver dag fra markerne omkring Sørisgaard, og få smag for mere grønt på bordet.
Tips og tricks til at få børn til at “like” kål får du også med på vejen. Nysgerrig efter hvilke sanselige dressinger vi bruger til den cool kål og rødbeden der kan tåle en lille skarp? Ses vi? Tag naboen og naboens børn med!

Sørisgaard finder du på Sørisvej 2A, 3650 Ølstykke. Det økologisk høstmarked har åbent fra kl. 10.00-15.00

One thought on “Høstmarked med cool kulørt kål og rødbeder med kant

  1. Bak en av Danmarks beste kaker

    http://www.nrk.no/mat/1.8401855

    Hugs, Nardi

    Op 27-8-2013 17:08, CuisineK schreef: > WordPress.com > gplambek posted: ” Høsten er snart i hus, og snart på bord Kom til > økologisk høstmarked og væk dine sanser med cool kulørte kål og > rødbeder med en skarp kant CuisineK og Olivia står i det arbejdende > salatværksted på Sørisgaards Høstmarked på søndag den 2. septembe” >

    Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s